«Πρακτική άσκηση στην Γερμανία σε επιχειρήσεις του Αγροτικού τομέα»

Δ.Τ – Ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης και της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, ανακοινώνει την υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος στην Γερμανία τρίμηνης διάρκειας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία μέσα από την υλοποίηση πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις: τυποποίησης προώθησης αγροτικών προϊόντων, επιχειρήσεις αρχιτεκτονικής τοπίου και σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Γερμανίας.

Προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι συναφούς τίτλου σπουδών με τις προτεινόμενες θέσεις εργασίας και να γνωρίζουν την Αγγλική Γλώσσα ή/και την Γερμανική.

Οι ασκούμενοι θα λαμβάνουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του μηνιαίες αποδοχές ύψους περίπου 500,00€ ενώ θα υπάρχει και ασφαλιστική κάλυψη. Επίσης θα υπάρξει κάλυψη των αεροπορικών εξόδων μετακίνησής τους, προς και από την Γερμανία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) και τις ώρες 08:30 έως 15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2467025388.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Φεβρουάριος, 2016, 5:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr