Για πρώτη φορά από τον alphafm.gr – Καταγγελίες απευθείας για καμένες λάμπες και λακκούβες στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αλλά και στο e-mail του αντιδημάρχου…. Και ο χρόνος ξεκινά να μετρά

Μια νέα δυνατότητα-πρωτοβουλία του alphafm.gr με στόχο την καθημερινότητα που οι πάντες ξεχνούν και βλέπουμε μεγάλη αδυναμία ακόμη και στα απλά ζητήματα λάμπας η λακκούβας….

Για πρώτη φορά ζητούμε από όλους εσάς συμμετοχή σε κάτι απλό.

Ενημερώστε μας μέσα από το ειδικό web banner ( στα δεξιά της αρχικής μας σελίδας) μας για καμένες λάμπες και λακκούβες στους δρόμους του δήμου Καστοριάς ( ολόκληρου ) με απλή αναφορά η και με foto για να φαίνεται το προβληματικό σημείο .

Ζητούμε. Περιοχή,σημείο οδός με όνομα η χωρίς όπως επιθυμεί ο καθένας σας αρκεί να μπορούν εφόσον ανταποκριθούν οι υπηρεσίες να βρουν την τοποθεσία στην οποία υπάρχει το πρόβλημα.

ΆΜΕΣΑ η καταγγελία γίνεται γνωστή στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ακόμη και στο mail του αρμόδιου αντιδημάρχου και αρχίζουμε όλοι μαζί να μετρούμε χρόνο παρέμβασης και αποκατάστασης……..

 • Τα υπόλοιπα είναι ευθύνη τους διότι αρκετά με αδιαφορία και υπομονή από όλους μας για πολλά…..
 • Στόχος μας η άμεση αποκατάσταση των προβληματικών σημείων
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Φεβρουάριος, 2016, 1:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr