Για πρώτη φορά από τον alphafm.gr – Καταγγελίες απευθείας για καμένες λάμπες και λακκούβες στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αλλά και στο e-mail του αντιδημάρχου…. Και ο χρόνος ξεκινά να μετρά

Μια νέα δυνατότητα-πρωτοβουλία του alphafm.gr με στόχο την καθημερινότητα που οι πάντες ξεχνούν και βλέπουμε μεγάλη αδυναμία ακόμη και στα απλά ζητήματα λάμπας η λακκούβας….

Για πρώτη φορά ζητούμε από όλους εσάς συμμετοχή σε κάτι απλό.

Ενημερώστε μας μέσα από το ειδικό web banner ( στα δεξιά της αρχικής μας σελίδας) μας για καμένες λάμπες και λακκούβες στους δρόμους του δήμου Καστοριάς ( ολόκληρου ) με απλή αναφορά η και με foto για να φαίνεται το προβληματικό σημείο .

Ζητούμε. Περιοχή,σημείο οδός με όνομα η χωρίς όπως επιθυμεί ο καθένας σας αρκεί να μπορούν εφόσον ανταποκριθούν οι υπηρεσίες να βρουν την τοποθεσία στην οποία υπάρχει το πρόβλημα.

ΆΜΕΣΑ η καταγγελία γίνεται γνωστή στον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ακόμη και στο mail του αρμόδιου αντιδημάρχου και αρχίζουμε όλοι μαζί να μετρούμε χρόνο παρέμβασης και αποκατάστασης……..

  • Τα υπόλοιπα είναι ευθύνη τους διότι αρκετά με αδιαφορία και υπομονή από όλους μας για πολλά…..
  • Στόχος μας η άμεση αποκατάσταση των προβληματικών σημείων
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Φεβρουάριος, 2016, 1:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr