“Η Μαρία Αντωνίου στηρίζει κάθε ενέργεια και προσπάθεια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου”

Δ.Τ-Νέα συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς είχε η Μαρία Αντωνίου στο Πολιτικό της Γραφείο, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την ανέγερση αστυνομικού μεγάρου, έπειτα από την αιφνίδια και ριζική αλλαγή απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κ.Σ.Ν.Μ.), για το κτίριο του στρατοπέδου “Μαθιουδάκη”.

 

Η Μαρία Αντωνίου ενημέρωσε το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών ότι για την αλλαγή της απόφασης του ΚΣΝΜ κατέθεσε Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς, ενώ παράλληλα απέστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο Καστοριάς, για να ξεκινήσει άμεσα δημόσια διαβούλευση, με την σύμπραξη όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να επιλεγεί και να προταθεί ένα νέο οικόπεδο, ο χώρος του οποίου θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προδιαγραφές που απαιτούνται για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

 

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, τους διαβεβαίωσε ότι, όπως έκανε πάντοτε και στο παρελθόν, θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους τόσο για την δρομολόγηση των ενεργειών του συγκεκριμένου θέματος, όσο και όλων των υπόλοιπων ζητημάτων που τους απασχολούν διαχρονικά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Φεβρουάριος, 2016, 6:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr