Σκληρή παρέμβαση από ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ για την απόφαση του δήμου Καστοριάς για το τζαμί » Ας μας πουν λοιπόν ποια συμφέροντα κρύβονται και ποιες οι συμφωνίες με τους Τούρκους?Εσχάτη προδοσία »

ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ » Ενώ στην Τουρκία οι εκκλησίες μας βεβηλώνονται, ο Δήμος Καστοριάς πήρε απόφαση να ανακατασκευάσει το Τζαμί. Ας μας πουν λοιπόν ποια συμφέροντα κρύβονται και ποιες οι συμφωνίες με τους Τούρκους?Εσχάτη προδοσία »

( facebook)

Η π. Αντινομάρχης Καστοριάς με την αναφορά της και την σκληρή καταγγελία για τον δήμο Καστοριάς δίνει και παραπομπή σε άρθρο με τίτλο »Οι εκκλησίες στην Τουρκία γίνονται τουαλέτες και στάβλοι»

Το αμφιλεγόμενο θέμα έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στον Δ.Καστοριάς. Αναμένουμε την απάντηση της δημοτικής αρχής Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Φεβρουάριος, 2016, 10:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr