Σκληρή παρέμβαση από ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ για την απόφαση του δήμου Καστοριάς για το τζαμί » Ας μας πουν λοιπόν ποια συμφέροντα κρύβονται και ποιες οι συμφωνίες με τους Τούρκους?Εσχάτη προδοσία »

ΕΛΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ » Ενώ στην Τουρκία οι εκκλησίες μας βεβηλώνονται, ο Δήμος Καστοριάς πήρε απόφαση να ανακατασκευάσει το Τζαμί. Ας μας πουν λοιπόν ποια συμφέροντα κρύβονται και ποιες οι συμφωνίες με τους Τούρκους?Εσχάτη προδοσία »

( facebook)

Η π. Αντινομάρχης Καστοριάς με την αναφορά της και την σκληρή καταγγελία για τον δήμο Καστοριάς δίνει και παραπομπή σε άρθρο με τίτλο »Οι εκκλησίες στην Τουρκία γίνονται τουαλέτες και στάβλοι»

Το αμφιλεγόμενο θέμα έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα στον Δ.Καστοριάς. Αναμένουμε την απάντηση της δημοτικής αρχής Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Φεβρουάριος, 2016, 10:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr