Με επιτυχία συνεχίζονται οι συναντήσεις του » Προφήτη Ηλία » με νέους σχεδιαστές

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» με τους νέους σχεδιαστές και συνεχίστηκε και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του διημέρου αυτού, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε εργαστήρια γουνοποιών που δουλεύουν απόκομμα όπου οι νέοι σχεδιαστές είδαν, πήραν ιδέες και ενημερώθηκαν σχετικά με την τέχνη του αποκόμματος.

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένουμε την διμερή συνεργασία σχεδιαστών – γουνοποιών για την υλοποίηση του project προβολής – ανάπτυξης του κομματιαστού που θα παρουσιαστεί αρχικά στην 41η Δ.Ε.Γ.Κ. 2016 και αναμένεται να συνεχιστεί σε μόνιμο χώρο που θα δημιουργηθεί στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, ώστε σε τακτά διαστήματα μέσα στο έτος να υλοποιούνται παρόμοια projects έρευνας και ανάπτυξης.

Εκ της Διοικήσεως.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Μάρτιος, 2016, 7:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr