ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.Δ.Ι.Π)  έδωσε στην δημοσιότητα τις εκθέσεις  ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ανεξάρτητων αξιολογητών για τα Τμήματα Διεθνούς Εμπορίου, και Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Παραρτήματος Καστοριάς του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Τα τμήματα αυτά, αιτήθηκαν στην ΑΔΙΠ  την εξωτερική ανεξάρτητη αξιολόγηση τους ,αρκετό καιρό πρίν, ώστε να μπορούν να  πιστοποιήσουν και να βελτιώσουν το παρεχόμενο εκπαιδευτικό και ερευνητικό τους έργο σύμφωνα με Ευρωπαϊκά και Διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα . Τα αποτελέσματα οπώς μπορείτε να διαβάσετε είναι σχεδόν άριστα σε όλους τους τομείς. (διδακτικό προσωπικό, επιστημονικές δημοσιεύσεις, εφαρμοσμένη έρευνα, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ, κτιριακές υποδομές, τεχνολογικός εξοπλισμός…)


ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Αξίζει να σημειωθεί οτι απο το σύνολο των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας , ( και απο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) τα μόνα , μέχρι τώρα ,που αξιολογήθηκαν απο την ΑΔΙΠ είναι του Παρατήματος Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2010, 5:13 μμ. στις Κατηγορίες ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr