Βουλή: Διάταξη για διαφάνεια στη διαφημιστική δαπάνη των τραπεζών

Ρύθμιση με την οποία οι τράπεζες υποχρεώνονται να δηλώνουν το συνολικό ποσό της διαφήμισης που καταβάλλουν περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο με το οποίο η ελληνική νομοθεσία προσαρμόζεται στην κοινοτική νομοθεσία για ζητήματα τραπεζών.

Την ρύθμιση είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ύστερα από την αποκάλυψη του κυκλώματος εκδοτών – εκβιαστών.

Στη διάταξη του νομοσχεδίου ορίζεται ότι κάθε πιστωτικό ίδρυμα θα δημοσιοποιεί στην ιστοσελίδα του και στην Ετήσια Έκθεσή του το συνολικό ποσό που διαθέτει ετησίως για άμεση ή έμμεση διαφήμιση, καθώς και την κατανομή του ποσού αναλυτικά ανά νομικό πρόσωπο ή φυσικό πρόσωπο μέσου ενημέρωσης.

Επίσης θα δημοσιοποιεί κάθε είδους πληρωμή που δεν είναι εμπορική διαφήμιση (π.χ. χορηγία).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Μάρτιος, 2016, 8:10 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr