“Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή” Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρία Αντωνίου μαζί στο DigitalEconomyForum 2016

Δ.Τ – Στο DigitalEconomyForum 2016 παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, ως Τομεάρχης Έρευνας & Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποίησε την έναρξη των εργασιών.

Το Forum, που είχε ως κεντρικό θέμα Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή”, διοργανώθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη 9 Μαρτίου, από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), απαντώντας ερωτήματα για το πώς επιδρούν οι ψηφιακές τεχνολογίες  στην παραγωγικότητα της οικονομίας, πώς μπορούν οι ηγέτες να καθορίσουν πώς και πού πρέπει να επενδύσουν, έτσι ώστε να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης, καθώς και τη μέτρηση της προόδου.

Η Μαρία Αντωνίου, από την πρώτη κιόλας στιγμή, αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα, είχε συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΣΕΠΕ, κ. Αναστάσιο Τζήκα, με τον οποίον είχαν συζητήσει εκτενώς για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Είχε δηλώσει μάλιστα πως η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να κάνει ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα”, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να αξιοποιήσουμε και να αναπτύξουμε τους τομείς στους οποίους είμαστε πραγματικά καλοί και να τους κάνουμε στρατηγικούς άξονες της ελληνικής οικονομίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της ελληνικής κοινωνίας σε έναν παραγωγικό και σύγχρονο δημόσιο τομέα. Και ο Τομέας Έρευνας & Καινοτομία είναι ένας από αυτούς”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2016, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr