Οι ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο Καστοριάς με ερώτηση στην Βουλή – Ερώτηση από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

«Ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Καστοριάς»

Δ.Τ – Κύριε Υπουργέ,

Το Νοσοκομείο Καστοριάς αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα υποστελέχωσης. Όπως μου επισημάνθηκε σε πρόσφατη επικοινωνία με εκπροσώπους φορέων της περιοχής, η οποία και ακολούθησε ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων στις 17 Φεβρουαρίου, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη έλλειψη ιατρικού προσωπικού στις εξής ειδικότητες: καρδιολόγου, ορθοπεδικού, αναισθησιολόγου, παιδιάτρου, μαιευτήρα-γυναικολόγου, ιατρού για το τμήμα των επειγόντων περιστατικών, νεφρολόγου. Παράλληλα, υπάρχουν ελλείψεις και σε βοηθητικό προσωπικό, κυρίως οδηγούς ασθενοφόρων. Επιπροσθέτως, επισημάνθηκε και η έλλειψη ασθενοφόρων.

Λόγω του μη διορισμού Διοικητή δεν κατέστη εφικτή η προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση της Μαιευτικής Κλινικής αξίας 200.000 ευρώ από κονδύλια του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Οι μεγάλες αυτές ελλείψεις, που επισημαίνονται από τους ίδιους τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο, δημιουργούν μεγάλη ανησυχία και ανασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής.

Ως εκ τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Ποιος είναι ο προγραμματισμός του Υπουργείου για την κάλυψη των μεγάλων ελλείψεων σε ιατρικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και σε ασθενοφόρα, του Νοσοκομείου Καστοριάς;

Αθήνα, 09.03.2016

Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Μάρτιος, 2016, 8:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr