ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Νομάρχη Καστοριάς, προκηρύσσονται τρεις (3) θέσεις με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου και Οκτάμηνης (8)Διάρκειας, για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Δ/νσης Κτηνιατρικής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα η προκήρυξη αφορά 1 θέση κατηγορίας ΠΕ Κτηνιάτρων και 2 θέσεις κατηγορίας ΤΕ Ζωϊκής Παραγωγής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση και να προμηθεύονται την ανακοίνωση από το Κ.Ε.Π. της Νομ/κής Αυτ/σης Καστοριάς, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών στο Γραφείο 10 του 2ο ορόφου του Τμήματος Διοίκησης της Δ/νσης Δ/κσης και Προσωπικού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς.Για περισσότερες πληροφορίες: Δ/νση Δ/σης & Προσωπικού, τμήμα Προσωπικού, αρμόδιοι υπάλληλοι κα. Μαμάρα Γ. και Σαμαρά Σ. τηλ. 2467350270 & 2467350236

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Δεκέμβριος, 2010, 11:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr