Πρόσβαση εργοδοτών στα βιογραφικά των ανέργων

Πρόσβαση στα στοιχεία βιογραφικού των εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ ανέργων, αποκτούν από την ερχόμενη εβδομάδα, οι υποψήφιοι εργοδότες τους – επιχειρήσεις που σκοπεύουν να τους προσλάβουν μέσω προγραμμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ τα βιογραφικά θα περιλαμβάνουν την επαγγελματική ειδικότητα των ανέργων, την εργασιακή εμπειρία, το επίπεδο εκπαίδευσης και τις δεξιότητες καθώς και την περιοχή στην οποία διαμένουν. Προϋπόθεση είναι οι εργοδότες-επιχειρήσεις να έχουν παραλάβει κλειδάριθμο από τα ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ της περιοχής τους, με τον οποίο έχουν πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (e- services). Το μέτρο θα εφαρμοστεί για να δοθεί η δυνατότητα ευκολότερου εντοπισμού των υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας.

Οι άνεργοι που θα έχουν προεπιλεγεί από τον εργοδότη και εμφανίζονται διαθέσιμοι για την αντίστοιχη θέση εργασίας στο ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ, θα ενημερώνονται από τους εργασιακούς συμβούλους και θα υποδεικνύονται από αυτούς στον εργοδότη, ώστε να περάσουν από συνέντευξη. Μετά τις συνεντεύξεις ο εργοδότης θα ενημερώνει τα σχετικά πεδία μέσω των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών, για την τυχόν πρόσληψη ή απόρριψη των υποδειχθέντων υποψηφίων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάρτιος, 2016, 11:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr