Αύξηση – φωτιά σε βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης

Το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του ειδικού φόρου στα καύσιμα θα φέρει εκτίναξη της τιμής τόσο στη βενζίνη, όσο και στο πετρέλαιο κίνησης.

Η αύξηση στα καύσιμα όμως θα είναι πολλαπλό πλήγμα για την τσέπη του καταναλωτή, αφού εκτός από τα έξοδα για την καθημερινή μετακίνηση θα αυξήσει και μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν θα μείνουν ανεπηρέαστα τα προϊόντα στο ράφι, ούτε τα εισιτήρια των μεταφορών.
Με την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ο φόρος στην βενζίνη θα φτάσει τα 77 λεπτά/λίτρο ενώ στο πετρέλαιο κίνησης στα 43 λεπτά/λίτρο.
Κάπως έτσι η τιμή της βενζίνης που είναι σήμερα κοντά στο 1,35 θα πάει στο 1,46 ευρώ/λίτρο, ενώ αντίστοιχα η τιμή του πετρελαίου κίνησης θα ανέβει από το 1,019 που είναι σήμερα στο 1,138 ευρώ το / λίτρο.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Μάρτιος, 2016, 7:59 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr