Παράταση ως το τέλος Φεβρουαρίου για τους ημιυπαίθριους

Παρατείνεται τελικά η προθεσμία για τη ρύθμιση των ημιυπαίθριων χώρων. Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010, στη Βουλή, η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών παρατείνεται μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2011 και αφορά τόσο την αυτοπρόσωπη απευθείας υποβολή, όσο και την υποβολή τους με συστημένη επιστολή. Η τροπολογία προστέθηκε στο Σχέδιο Νόμου «Εξορθολογισμός και βελτίωση στην απονομή της ποινικής δικαιοσύνης». Η προτεινόμενη ρύθμιση κρίθηκε αναγκαία από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) ώστε να αποφορτιστεί το έργο των πολεοδομικών υπηρεσιών _ τις τελευταίες ημέρες κατατίθονταν περισσότεροι από 4.000 φάκελοι την ημέρα _ και να διευκολυνθούν οι πολίτες οι οποίοι επιθυμούν την υπαγωγή των ακινήτων τους στις διατάξεις του ν. 3843/2010.
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Δεκέμβριος, 2010, 6:53 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr