Μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Δ.Τ – Τιμούμε σήμερα τη διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Της Εθνεγερσίας του 1821 και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Υποκλινόμαστε στους ήρωες αγωνιστές του 21 που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία του Έθνους. Οι αρετές των Ελλήνων και η πίστη τους σε αρχές, αξίες, ιδανικά, αποτέλεσαν τα θεμέλια της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Ο αγώνας για ελευθερία, και ανθρώπινη αξιοπρέπεια καθίσταται σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, επίκαιρος και επιτακτικός. Κυρίως σήμερα, όπου γύρω μας διαδραματίζονται τρομακτικά γεγονότα.

Ο ξεσηκωμός και ο αγώνας του ΄21 αποτελεί βαριά κληρονομιά για όλους μας. Χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού αυτήν ιστορική κληρονομιά που έχουμε ως Έθνος. Να διδαχθούμε και να παραδειγματιστούμε.

Ειδικότερα η νέα γενιά, η οποία πρέπει να διδάσκεται από τις αξίες και τα ιδανικά των προγόνων μας, ώστε η πατρίδα μας να πορεύεται με ασφάλεια και ειρήνη, με πρόοδο και δημοκρατία, με υπευθυνότητα και αξιοσύνη.

 Χρόνια Πολλά σε όλους!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Μάρτιος, 2016, 10:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr