Στην τελική ευθεία μπαίνει η Fur Excellence in Athens, International Fur Fair 2016

Δ.Τ – Ηδη ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής των περιπτέρων με πολλές και σημαντικές καινοτομίες, που στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες της FEA 2016. Οι συμμετοχές στο ραντεβού της παγκόσμιας γουνοποιίας αυξήθηκαν καθώς, μέχρι και χθες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετέχουν σε ένα γεγονός, που στο κέντρο του έχει τους εμπορικούς επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτελέσματα της FEA 2016, καθώς θα αναδειχθούν οι τάσεις στις μεγαλύτερες αγορές του κλάδου Ρωσία, Κίνα, κλπ. δεδομένου του μεγάλου αριθμού επισκεπτών που αναμένονται από τις αγορές αυτές.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Μάρτιος, 2016, 12:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr