Μεγάλη η ικανοποίηση της Ομοσπονδίας Γούνας για την στήριξη του κλάδου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δ.Τ – Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εκφράζει την αμέριστη ικανοποίηση της για τις πολύ θετικές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, κ. Παντή, καθώς και του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλη. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας κ. Παντής και ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλης τόνισαν τη στήριξη της κυβέρνησης στην παραδοσιακή επιχειρηματικότητα και τα παραδοσιακά επαγγέλματα που έχουν ιδιαίτερο βάρος στην τοπική και εθνική οικονομία. Οι δηλώσεις τους στέλνουν ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα στήριξης του κλάδου και της παράδοσής του. Η παραγωγή και το εμπόριο ενδυμάτων γούνας αποτελεί την παραδοσιακή και σημαντικότερη οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, ιδιαίτερα σε ολόκληρο το Νομό Καστοριάς και στη Σιάτιστα Κοζάνης.

Η γουνοποιία αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό κλάδο στο πλαίσιο της εθνικής ανασυγκρότησης και της ανάδειξης της τοπικής οικονομίας, με σημαντικό ανταγωνιστικό παραγωγικό πλεονέκτημα για την περιοχή και για τη χώρα μας. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η εκτροφή και κατεργασία γουνοφόρων ζώων δεν διαφέρει σε τίποτε σε σχέση με ό,τι συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλο εκτρεφόμενο ζώο.

Η ΕΟΓ ευχαριστεί τη βουλευτή του ΣΡΖ Νομού Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου και την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΡΖ , η οποίοι σθεναρά υπερασπίζονται και αναδεικνύουν τη σημαντικότητα του κλάδου και τα ζητήματα των εργαζομένων και επαγγελματιών του κλάδου.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Μάρτιος, 2016, 12:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr