ΣΤΗΝ ΑΝΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ 412.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ-ΑΝΚΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ-ΑΝΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Foto- ρεπορτάζ – Ολοκληρώθηκε μετά από κάποιες ενστάσεις από τους νομαρχιακούς συμβούλους και όχι μόνο η αμφιλεγόμενη συνεργασία – υπογραφή προγραμματικής μεταξύ νομαρχίας περιφέρεια και της ΑΝΚΟ για την εξυγίανση της λίμνης.Στην τελευταία κρίσιμη συνεδρίαση του Ν.Σ απουσίαζε αδικαιολόγητα ο νέος δήμαρχος αλλά και ολόκληρη η ομάδα και ειδικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα με αντιδημαρχίες που έχουν σχέση με την ανάπτυξη και τα έργα, Θεοδοσόπουλος,Παρχαρίδης,Τσακλίδης,Πετκανάς,Σέτκος.

Το όλο θέμα της προγραμματικής των 412.000 ευρώ θα περάσει στον δήμο Καστοριάς από 1.1.2011.

Ελπίζουμε όλοι να προσεγγίζουν με υπευθυνότητα το όλο θέμα μαζί βέβαια με την δημιουργία : πολιτιστικού, σύγχρονου ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητηρίου, αλλά και συνεδριακού κεντρου, που μας τα υποσχέθηκε μεταξύ άλλων η νέα δημοτική αρχή.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Δεκέμβριος, 2010, 3:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr