Άμεση αντίδραση του » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ » για την πρόταση ψηφίσματος εναντίον της γούνας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Δ.Τ – Η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» ως φορέας του κλάδου της γούνας, καταγγέλλει την πρόταση ψηφίσματος που κατατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από «φιλοζωική οργάνωση», σχετικά με την κατάργηση της βιομηχανίας της γούνας.
Η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για τον κλάδο της γούνας και λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για αυτό, καθώς και για την εύρυθμη και εύνομη λειτουργία των επιχειρήσεων.
Η μέριμνα που υπάρχει για το οικιστικό σύστημα και το περιβάλλον, είναι ο πρωταρχικός μας σκοπός.
Για τους λόγους αυτούς, οι προτάσεις που αναφέρονται στο συγκεκριμένο ψήφισμα κρίνονται τουλάχιστον ατυχείς και ανυπόστατες.
Εκφράζουμε δε, την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στους Έλληνες Ευρωβουλευτές, καθώς και στους υγιώς σκεπτόμενους Βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου.

Εκ της Διοικήσεως

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Μάρτιος, 2016, 5:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr