Σύντομα θα απαντήσει ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ στις ενώσεις των αστυνομικών υπαλλήλων και για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου

Δ.Τ-Στην Κοζάνη σήμερα 02 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς & Φλώρινας με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου ΚΑΡΥΠΙΔΗ και του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας κ.Ιωάννη ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, προκειμένου τον ενημερώσουμε για τα τρέχοντα προβλήματα των αστυνομικών της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Τα θέματα που συζητήθηκαν και τέθηκαν από τους Προέδρους των Ενώσεων ήταν καταρχήν η ενίσχυση των Υπηρεσιών με αστυνομικό προσωπικό όλων των Διευθύνσεων και κυρίως της Κοζάνης και των Γρεβενών που για το έτος 2016 δεν συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων.

Τα κτιριακά θέματα, όσον αφορά την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς, την μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Δ.Α. Γρεβενών και το ζήτημα της τηλεθέρμανσης του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης.

Από τον Πρόεδρο της Φλώρινας, εκτός από τα επιμέρους θέματα της Δ.Α. Φλώρινας, κατατέθηκε υπόμνημα με τις θέσεις της Ένωσης, για την επικείμενη αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών.

Ο κ. Υπουργός, αφού έκανε εκτεταμένη αναφορά στην ιδιαιτερότητα της Δυτικής Μακεδονίας, μας ενημέρωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να επιλυθούν άμεσα τα προβλήματα που του θέσαμε και τόνισε ότι σε νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες θα μας ενημερώσει διεξοδικά για την πορεία των αιτημάτων μας.

Στον κ. Υπουργό κατατέθηκε σχετικό Υπόμνημα με θέμα το προσφυγικό, το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας μας και ζητήματα Υλικοτεχνικού Εξοπλισμού.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ. ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Θωμάς ΝΑΤΣΗΣ

Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

 


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Απρίλιος, 2016, 9:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr