ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με απόφαση της Νομαρχίας όλες οι σχολικές μονάδες του ν. Καστοριάς για σήμερα Δευτέρα 13.12.2011 θα είναι κλειστές λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.


Η ανακοίνωση της Νομαρχίας – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας από την έντονη χιονόπτωση, γεγονός που καθιστά δύσκολη και επικίνδυνη την μετακίνηση των μαθητών, αποφασίστηκε, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Νομού Καστοριάς, για σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, να παραμείνουν κλειστά.


Το ύψος του χιονιού στην πόλη της Καστοριάς φθάνει τα 15 περίπου εκατοστά, ενώ στην περιφέρεια του Νομού είναι πολύ περισσότερο.


Σημειώνεται ότι από τις 4 η ώρα τα ξημερώματα, όλα τα αποχιονιστικά μηχανήματα με το προσωπικό του Αμαξοστασίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καστοριάς, βρίσκονται κατά μήκος ολόκληρου του οδικού δικτύου του Νομού, προκειμένου να διατηρηθεί αυτό ανοικτό και ασφαλές για την μετακίνηση των συμπολιτών μας.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Δεκέμβριος, 2010, 7:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr