“Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον κλάδο της Γουνοποιίας” Μαρία Αντωνίου και Άδωνις Γεωργιάδης μαζί στην 6η «FurExcellenceinAthens»

Ακόμη μία επίσκεψη στην6η «FurExcellenceinAthens» πραγματοποίησε πριν από λίγο η Μαρία Αντωνίου, αυτή τη φορά μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Με την σημερινή του παρουσία, στην Έκθεση Γούνας της Αθήνας, ο Άδωνης Γεωργιάδης, για μία ακόμη φορά δείχνει πόσο πολύ αγαπάει την Καστοριά και την Σιάτιστα, την Δυτική Μακεδονία”, ανέφερε στις δηλώσεις της η Μαρία Αντωνίου η οποία υπογράμμισε και πάλι την μεγάλη συμβολή του κλάδου της γούνας στην εθνική μας οικονομία.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει συνεννόηση για συντονισμό των θεμάτων της γούνας, με προτάσεις, εισηγήσεις, ερωτήσεις στην Βουλή, για να βοηθηθεί ο κλάδος ειδικά την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο που υπάρχουν σημαντικά προβλήματα.

Τόνισαν πάντως χαρακτηριστικά και κατηγορηματικά, πως “η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά και ως Κυβέρνηση και ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά και ως αυριανή Κυβέρνηση θα είναι πάντοτε δίπλα στον κλάδο της ελληνικής Γουνοποιίας”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Απρίλιος, 2016, 5:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr