Οι επιχειρηματίες της Σιάτιστας στηρίζουν την FUR EXCELLENCE IN ATHENS, International Fur Fair

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση της FUR EXCELLENCE IN ATHENS, Ιnternational Fur Fair στην ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα στο ΒΙΟΠΑ, στη Σιάτιστα.

Η υποδοχή που επιφύλαξε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Σιάτιστας στα μέλη του
Δ.Σ. του ΣΕΓ (Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών) ήταν ιδιαίτερα θερμή, ενώ ήταν ουσιαστική και η συμβολή του στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου πενήντα επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή και εμπορία προϊόντων γούνας, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν το γεγονός. Ο ενθουσιασμός των επιχειρηματιών της Σιάτιστας ήταν έκδηλος για την επιλογή της πόλης της Αθήνας να φιλοξενήσει τη διοργάνωση της FUR EXCELLENCE IN ATHENS, Ιnternational Fur Fair.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης ο Πρόεδρος της έκθεσης κ. Δημήτρης Τσιουχαδάρης σχολίασε «η Σιάτιστα ήταν ο δεύτερος σταθμός , μετά την Κων/πολη, που επιλέχθηκε για την παρουσίαση της FUR EXCELLENCE IN ATHENS, Ιnternational Fur Fair. Η ανταπόκριση των συναδέλφων μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά ότι οι στόχοι μας είναι κοινοί: να αποκτήσουμε ένα δυνατό εργαλείο ανάπτυξης, ένα σύγχρονο μοχλό εξωστρέφειας, μια μεγάλη Διεθνή Έκθεση με προτεραιότητα τα οφέλη των Ελλήνων Γουνοποιών.
Η ολοένα αυξανόμενη αποδοχή και συμμετοχή στο μεγαλεπήβολο αυτό εγχείρημα, επιβεβαιώνει καθημερινά την επιλογή μας και αυξάνει το αίσθημα ευθύνης για τη διεξαγωγή μιας έκθεσης στρατηγικής σημασίας για τον κλάδο. Πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι, θα πετύχουμε τους στόχους μας!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επόμενη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου στην Καστοριά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Δεκέμβριος, 2010, 11:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr