“Η Μαρία Αντωνίου σε κεντρική εκδήλωση των κυνηγών στην Αθήνα”

Δ.Τ – Σε κεντρική εκδήλωση, της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δ’ ΚΟΣΕ, κ. Νικόλαο Σταθόπουλο.

Η Μαρία Αντωνίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλη την ιεραρχία των κυνηγών, για ζητήματα που τους αφορούν και να ενημερωθεί με επίσημα στοιχεία και αριθμούς για το πολύ σημαντικό έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων, για την αποτελεσματικότητα της Θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων, για την πολύ μεγάλη συμβολή της κυνηγετικής δραστηριότητας στην πραγματική οικονομία, ιδιαίτερα στην περιφέρεια και για το ρόλο του κυνηγίου στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού και της κοινωνικής συνοχής, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας.

Η προσέλευση πολιτικών και μελών της Βουλής ήταν μεγάλη και αποδεικνύει περίτρανα τη μεγάλη σημασία που αποδίδει το σύνολο της κοινωνίας μας στην κυνηγετική δραστηριότητα η οποία, πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα στοχεύει στην προστασία και διαχείριση του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Αντωνίου, Δασολόγος, είναι Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Απρίλιος, 2016, 9:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr