“Η Μαρία Αντωνίου στην Ι.Μ. Καστοριάς σε συνάντηση για το Γηροκομείο”

Δ.Τ – Με προθυμία ανταποκρίθηκε η Μαρία Αντωνίου στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ και παρευρέθηκε σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου, σε συνάντηση στην Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, με θέμα το Γηροκομείο Καστοριάς και τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία της Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς, του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Καστοριάς και εκπροσώπου του Ιδρύματος κ. Νικολάου Μπαλλή, ο οποίος προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, εξετάστηκαν λεπτομερώς οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσουν να ξεπεραστούν κάποια σοβαρά ζητήματα.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει συνεργασία και να ενεργήσουν από κοινού, έτσι ώστε το ίδρυμα να μπορέσει να επιτελέσει απρόσκοπτα το αξιόλογο έργο του και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η Μαρία Αντωνίου στο πλαίσιο της συζήτησης αναφέρθηκε στο ιστορικό του Γηροκομείου, για το οποίο είναι πλήρως ενήμερη, σημειώνοντας παράλληλα όλες τις ενέργειες και χρηματοδοτήσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν για τις ανάγκες του κτιρίου και την κοινωφελή του δραστηριότητα, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως θα είναι πάντοτε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, σεβόμενη, αφουγκραζόμενη και ταυτιζόμενη πλήρως με τις άοκνες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, ο οποίος αυτή τη στιγμή επωμίζεται ένα τεράστιο «βάρος» στις πλάτες του και για τον λόγο αυτόν θα πρέπει να έχει την στήριξη όλων μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Απρίλιος, 2016, 1:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr