Γ.ΖΕΜΠΙΛΪΑΔΟΥ » Υπάρχουν και άλλα ποσά; Να διευκολύνει τις εξελίξεις ο Θ.Καρυπίδης. Να καλέσει τις εισαγγελικές και ελεγκτικές αρχές ο ίδιος »

Κριτική σκληρή χθες από την Γεωργία Ζεμπιλιάδου για τις δωρεές από την τράπεζα Πειραιώς σε λογαριασμό του περιφερειάρχηΔ.Μακεδονίας.

» Μπορώ να υποθέσω τα πάντα, λένε πολλά ψέματα, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Μου απαντούν με πλαστά έγγραφα, ζητώ την παραίτηση της κ.Καρυπίδου από την Οικονομική Επιτροπή, προσπαθούν να τα συγκαλύψουν. Δεν μπορούμε πλέον να παρακολουθήσουμε την παραποίηση των γεγονότων είναι εξωταμειακές οι κινήσεις.

Πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη και ο εισαγγελέας, τώρα καταλαβαίνουμε γιατί θέλει να υπογράφει ο ίδιος τις επιταγές. Να διευκολύνει μόνος του ο Καρυπίδης τις διαδικασίες,να παραιτηθεί και η κ.Καρυπίδου από την Ο.Ε »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Απρίλιος, 2016, 8:45 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr