Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς: Πιστοποίηση ISO 9001 από την TÜV AUSTRIA HELLAS

Οι επισκέπτες έχουν ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο 

Το Ίδρυμα υποστηρίζει εδώ και 13 έτη τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας.

              Η TÜV AUSTRIA HELLAS πιστοποίησε το  Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, σύμφωνα με το διεθνώς αναγνωρισμένο Πρότυπο EN ISO 9001:2008.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα υποστηρίζει εδώ και 13 έτη τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας με έμφαση στη βιοτεχνική και βιομηχανική τεχνολογία και προωθεί τη σύνδεση του πολιτισμού με το περιβάλλον. Σήμερα, λειτουργεί ένα δίκτυο 9 θεματικών μουσείων σε όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας την παράδοση και δίδοντας τους οδηγούς για το μέλλον της βιοτεχνικής και βιομηχανικής παραγωγής της πατρίδας μας. Οι επισκέπτες έχουν ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο αποδεικνύοντας τη κεφαλαιώδη σημασία και την υψηλή πολιτιστική αξία του έργου του Ιδρύματος.  Η πιστοποίηση κατά ISO 9001 του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς αφορά το σύνολο του δικτύου των μουσείων.

Η ανάπτυξη και εφαρμογή του ανωτέρου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του Ιδρύματος για τη διάσωση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, αλλά και την προώθηση της σύνδεσης του Πολιτισμού με το Περιβάλλον.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Απρίλιος, 2016, 7:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr