ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το alphafm.gr αποκαλύπτει πως υπάρχει μεγάλο θέμα με προσλήψεις που έχουν γίνει χωρίς προκήρυξη, αλλά και απόφαση Δ.Σ της Ένωσης σύμφωνα με καταγγελία.

Επίσημα θα πρέπει το Δ.Σ να μας ενημερώσει για τις διαδικασίες προσλήψεων μιας και ακούγονται περίεργα πράματα για πρόσληψη συγγενικού προσώπου του προέδρου της διοίκησης και μάλιστα χωρίς απόφαση.

Επικοινωνήσαμε με τον δ/ντή της ένωσης κ. Α. Αναστασίου ( που παραμένει στην θέση του χωρίς μισθό όπως μας είπε) χωρίς όμως να γνωρίζει τίποτα για τις περίεργες προσλήψεις.

Τα μέλη του Δ.Σ δεν γνωρίζουν κάτι;

Αν δεν ισχύει κάτι από όλα αυτά κ. Πρόεδρε εδώ είμαστε για να το κουβεντιάσουμε. Αλλά, νομίζω πως όλα θα τα κουβεντιάσετε σε εσπευσμένο Δ.Σ για το θέμα που ήταν να γίνει σήμερα, αλλά θα το κάνετε την Πέμπτη.

Θα έρθουμε, θα έχει ενδιαφέρον, γιατί άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνουμε και λάθος……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Δεκέμβριος, 2010, 10:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr