Χωρίς καμία απάντηση εδώ και 5 ημέρες από ΑΓΓΕΛΗ σε Χατζησυμεωνίδη – Περίεργη σιωπή στις καταγγελίες του π. Δημάρχου

Με δελτίο τύπου ο π. Δήμαρχος πριν πέντε μέρες προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες αλλά η δημοτική αρχή Καστοριάς ακόμη και σήμερα σιωπά.

Καμία αναφορά από κανέναν……

Δείτε τις σοβαρές καταγγελίες του π.Δημάρχου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

‘’ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ΄΄

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά 17 Απριλίου 2016

 

Πληροφορούμαστε ότι στο Δήμο μας επίκεινται αλλαγή Αντιδημάρχων ,προϊόν προεκλογικής συμφωνίας του Δημάρχου με τους τότε υποψηφίους του Συνδυασμού ‘’Εν Τιμή Πρόταση’’.

Ο Δήμος Καστοριάς δυστυχώς βουλιάζει στην αδράνεια και την καθυστέρηση και ο Δήμαρχος ασχολείται με την τήρηση ισορροπιών, ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών εντός του συνδυασμού του, γεγονός που δεν αποτελεί ασφαλώς προτεραιότητα για τους πολίτες του Δήμου Καστοριάς.

Η ανυπαρξία στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας (καθαριότητα, χόρτα, αδέσποτα, λακκούβες κλπ) ,η ανικανότητα στην απορρόφηση κονδυλίων ( αναξιοποίητα ακόμα και τα κονδύλια της πρώην ΣΑΤΑ για μικρά έργα ενώ υπάρχουν στο ταμείο του Δήμου ,περίπου 1.800.000 € ) , η παντελής έλλειψη μεγάλων αναπτυξιακών έργων, η μεταβίβαση της διαχείρισης των κονδυλίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP στην Περιφέρεια, η μη διεκδίκηση κονδυλίων από το ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ) ή από άλλες πηγές χρηματοδότησης , είναι μόνο μερικά από αυτά που χαρακτηρίζουν την σημερινή Δημοτική Αρχή .

Αντί αυτών βλέπουμε έντονη δραστηριότητα σε ανούσιες συμμετοχές με αμφίβολη αποτελεσματικότητα σε εκθέσεις τουρισμού του εξωτερικού και του εσωτερικού (ταξίδια), διοργάνωση εκδηλώσεων με ανούσιο περιεχόμενο και σπατάλη κονδυλίων με επιχορηγήσεις πολιτιστικών συλλόγων για ικανοποίηση ημετέρων.

Αληθεύει η ίδρυση νέου Κυνοκομείου (δηλαδή πρόχειρου χώρου εγκλεισμού των ζώων) και αν ναι, Ποιος έδωσε την εντολή και σε ποιον ,άδειας φύλαξης αδέσποτων στον δρόμο Μανιάκοι – Άργους Ορεστικού κάτω από των οικισμό Μανιακών ;

Επίσης γίναμε θεατές της δημιουργίας ενός κακόγουστου Λούνα Παρκ στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας χωρίς αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων ( Επιτροπή Ποιότητα Ζωής, Δημοτικό Συμβούλιο κλπ) .

Και κάτι ακόμα: Αναρωτιόμαστε ποιο είναι το έργο που παρήγαγε η ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, η οποία είναι μόνιμη εγκαταστημένη στην Αθήνα και αμείβεται από το υστέρημα των Καστοριανών πολιτών ;

Απαιτούμε την άμεση απόλυση της.

Τέλος τι γίνεται με την λειτουργία της Δομής Συμβουλευτικής για την ενδοοικογενειακή βίας και κακοποίησης των γυναικών ;

Και γιατί ο Δήμος είναι απών από τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Κέντρο ;; όπως Κοινωφελής Εργασία (ένταξη του Δήμου μας στην 2η Φάση του προγράμματος αν και είμαστε από τους πρώτους Δήμους πανελλαδικά σε ανεργία.) ,Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και άλλα προγράμματα αντιμετώπισης της ανεργίας .

 

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Απρίλιος, 2016, 3:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr