“Κάνουμε την παρουσία μας και την φωνή μας πιο ισχυρή για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας” Η Μαρία Αντωνίου στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Στις εργασίες του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 22-24 Απριλίου, συμμετείχε η Μαρία Αντωνίου, η οποία είχε συναντήσεις και επαφές με όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Η Μαρία Αντωνίου, που ήταν και Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής εκλογής Μελών της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αμέσως μετά το πέρας των εργασιών και την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 10ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την ανάδειξη της νέας 150μελους Πολιτικής Επιτροπής, θέλω να συγχαρώ όλα τα εκλεγμένα μέλη και ιδιαίτερα τους δύο καστοριανούς, τον Ναούμ Μαρκόπουλο και τον Κίμωνα Μηταλίδη που θα συμμετέχουν πλέον σε ένα από τα κορυφαία πολιτικά όργανα του κόμματος.

Ξεκινάμε τη νέα ιστορική αποστολή της Νέας Δημοκρατίας. Τελειώνουμε με τον λαϊκισμό, ενώνουμε τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας μαζί με τις φωνές των πολιτών. Κάνουμε την παρουσία μας και την φωνή μας πιο ισχυρή για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα γενιά που η Κυβέρνηση της απαγορεύει να χαμογελά. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλη ασφυξία, χρειάζεται επειγόντως οξυγόνο. Δίνουμε οξυγόνο στην Ελλάδα μας. Οξυγόνο για τη νέα γενιά. Πάμε λοιπόν μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Πάμε μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Μία νίκη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων. Μια νίκη της Ελλάδας μας. Μία νίκη της αλήθειας απέναντι στο ψέμα.

Σας ευχαριστώ για την πίστη σας στις δυνατότητες της πατρίδας μας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Απρίλιος, 2016, 5:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr