“Η Μαρία Αντωνίου στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς”

Τον εκθεσιακό χώρο της 41ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», επισκέφθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου, ημέρα τελετής των Εγκαινίων της Έκθεσης, η Μαρία Αντωνίου, λίγο πριν την υποχρεωτική της αναχώρηση για την Αθήνα, όπου το απόγευμα είναι η βασική εισηγήτρια της Νέας Δημοκρατίας ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας στην συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Την Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννης Κορεντσίδης και στην συνέχεια πραγματοποίησαν σύντομη περιήγηση στον χώρο των περιπτέρων, ενώ όπως δήλωσε και η ίδια, το Σάββατο θα επισκεφθεί εκ νέου την Έκθεση, συνοδευόμενη από κλιμάκιο συναδέλφων της στην Βουλή και το Ευρωκοινοβούλιο.

Η Μαρία Αντωνίου στις δηλώσεις της, αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, για την διοργάνωση, ευχήθηκε καλές δουλειές για να μπορέσουμε όπως είπε “με την προσπάθεια όλων να ξαναπάρει μπρος η ελληνική γουνοποιία”.

Αναφερόμενη στο γνωστό πρόβλημα με τις ΒΙΖΕΣ, η Μαρία Αντωνίου επισήμανε ότι “σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για τον κλάδο της γουνοποιίας, διαπιστώνεται εντονότατο το ζήτημα”. Απευθυνόμενη μάλιστα προς τον κ. Μάρδα, του διαμήνυσε ότι “αντί να ψάχνει επενδυτές στις λάσπες της Ειδομένης, να φροντίσει να επιλύσει τα θέματα της περιοχής μας και γενικότερα τα θέματα Τουρισμού, στο κομμάτι της Ρωσίας, που είναι σημαντικό ζήτημα για την περιοχή μας”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάιος, 2016, 10:01 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr