“3ο Proteas Wannabe Player” – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σ.Α.Κ. ΠΡΩΤΕΑΣ διοργανώνει και προκηρύσσει το 3o Τουρνουά Τένις για νέους ανερχόμενους παίκτες και επίδοξους πρωταθλητές, στα γήπεδα του Συλλόγου από την Παρασκευή 20 έως το Σάββατο 28 Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν καινούργιοι στο Τένις παίκτες και όσοι παίκτες δεν βρίσκονται στην πρώτη 16άδα της Γενικής Βαθμολογίας του ΠΡΩΤΕΑ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 7:00 μ.μ. στο εντευκτήριο του Συλλόγου και μπορεί να παρευρεθεί όποιος επιθυμεί.

Κάποιοι αγώνες ενδέχεται να γίνουν με προβολείς.

Το αντίτιμο συμμετοχής ορίζεται στα 10 euro, για μπάλες, νερά, χυμούς, φρούτα και έπαθλα για τον Νικητή και τον Φιναλίστ του Τελικού.

Σε όλους τους αγώνες εφαρμόζονται οι κανόνες I.T.F., με σύστημα knockout στα 2 νικηφόρα sets με tiebreak 7 πόντων σε όλα τα sets.

Ενημέρωση και υποχρεώσεις αγωνιζόμενων:

  • Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά στον πίνακα ανακοινώσεων των γηπέδων και στην σελίδα www.kastoriatennis.blogspot.gr, ενώ πλούσιο φωτορεπορτάζ και άλλες πληροφορίες θα παρέχονται και από την σελίδα facebook του Συλλόγου: ProteasKastoriaTennisClub

  • Παρακαλούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να αποδέχονται το πρόγραμμα που θα καταρτίζεται, για την ομαλότερη διεξαγωγή του Τουρνουά.

  • Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά είναι προσωπικά υπεύθυνοι για την υγεία τους και την σωματική τους κατάσταση.

  • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται 15 λεπτά πριν την ώρα του αγώνα τους στα γήπεδα.

  • Το “ζέσταμα” για τον αγώνα είναι διάρκειας 10 λεπτών. Ακολουθεί κλήρωση για την επιλογή service ή πλευράς γηπέδου ή παραχώρησης στον αντίπαλο να αποφασίσει.

  • Η ευπρεπής ενδυμασία και κόσμια συμπεριφορά είναι υποχρέωση κάθε αγωνιζομένου.

  • Η συμμετοχή στους αγώνες συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Μάιος, 2016, 1:31 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr