ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σήμερα 15/12/10 και ώρα 16:00 συγκλήθηκε διατμηματική γενική συνέλευση στο ΤΜM όπου αρχικά έγινε ενημέρωση για την γενική συνέλευση τμήματος του ΤΜM. Ακολούθησε ενημέρωση από δύο καθηγητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών σχετικά με την γενική συνέλευση τμήματος, αλλά και από τον πρόεδρο ΔΣ των διδακτορικών του ΤΜΜ που εξέφρασε την στήριξη από πλευράς τους στον αγώνα μας.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση και ανάλυση κάθε πρότασης που κατατέθηκε από τα μέλη των δύο Φοιτητικών Συλλόγων αποφασίστηκαν τα παρακάτω:Συνέχιση της κατάληψης μέχρι και την Παρασκευή 17/12 και λήξη της κατάληψης την ίδια μέρα. Εκκίνηση μαθημάτων κανονικά από Δευτέρα 20/12.Επόμενη γενική διατμηματική συνέλευση ορίστηκε την Τετάρτη 12/1/11 όπου θα γίνει ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις πάνω στα αιτήματά μας, το σχέδιο νόμου. Αύριο Πέμπτη 16/12 έχουν προγραμματιστεί ορισμένες συναντήσεις με τοπικούς φορείς, στους οποίους θα εκθέσουμε τα αιτήματά μας, θα παραδώσουμε ψήφισμα και θα ζητήσουμε την στήριξή τους.

Το πρωί της Πέμπτης 16/12 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των δύο φοιτητικών συλλόγων με τον δήμαρχο Κοζάνης κ. Λ. Μαλούτα στο δημαρχείο.

Στις 11:30 ορίστηκε συνάντηση στην νομαρχία με τον νομάρχη Κοζάνης και εκλεγμένο περιφερειάρχη κ. Γ. Δακή Στις 13:00 οι εκπρόσωποι των φοιτητών θα παραβρεθούν στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα έχουν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κίρκο.

Δελτίο Τύπου – Κοζάνη, 15/12/2010

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Δεκέμβριος, 2010, 10:50 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr