Η κατασκευή του αγωγού TAP δίνει φυσικό αέριο στην μισή Ελλάδα. Εκτός η ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Ντροπή σας πια…….

Δεν γίνονται πουθενά αυτά. Η Π.Ε Καστοριάς δεν φαίνεται από πουθενά πως μπορεί να πάρει φυσικό αέριο την στιγμή που η κατασκευή του αγωγού δίνει αυτή την ευκαιρία σε πολλές άλλες περιοχές.

Δείτε και σχετικά τεκμηριωμένα δημοσιεύματα.

»Τοπική ξεφτίλα» δηλώνουν πολίτες αγανακτισμένοι από την τοπική ανικανότητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας το δίκτυο που ήδη υπάρχει σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία επεκτείνεται σε άλλους 15 νομούς και θα καλύπτει επιπλέον 1,5 εκατ. Έλληνες.

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι έρευνες και οι αποφάσεις για επέκταση του δικτύου σε Πιερία,Σέρρες,Φθιώτιδα και Θήβα.

Αμέσως μετά τις παραπάνω περιοχές που θα πάρουν Φ.Α μέχρι το 2017 ακολουθούν άλλες έξι περιοχές όπου με τον αρχικό προγραμματισμό της ΔΕΠΑ ( υπάρχει 5ετές πρόγραμμα ) μεταφορά Φ.Α θα έχουμε και στους νομούς Έβρου,Ροδόπης,Ξάνθης, και Δράμας…..Δράμα για την περιοχή μας.

Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ να καταγράφουμε τόση ξεφτίλα και κατάντια υποβάθμισης μιας τόσο ταλαιπωρημένης περιοχής. ΕΛΕΟΣ πια…..

 

Δείτε και σχετικό δημοσίευμα από την REAL NEWS:

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2016, 1:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr