Φλώρινα: Παραδόθηκε το Φράγμα Τριανταφυλλιάς Καστοριά – Φράγμα ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ : Ακόμη δηλώσεις ότι » το προσπαθούμε, θα αυτό, θα εκείνο, να οι άλλοι κτλ….. »

Περίπου 45.000 στρέμματα θα αρδεύονται από το Φράγμα Τριανταφυλλιάς στη Φλώρινα, ένα έργο πνοής για την περιοχή, που παραδόθηκε χθες.

Το έργο εγκαινίασαν, η Γ. Γ Μεταφορών, Πέτη Πέρκα και ο Γ.Γ. Υποδομών, Γιώργος Δέδες. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής καθώς με την ολοκλήρωση του αρδευτικού δικτύου θα αναπτυχθούν περισσότερες και μεγαλύτερες καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Από τα νερά του φράγματος Τριανταφυλλιάς θα αρδεύονται 45χιλ. στρεμμάτων ενώ θα υδροδοτηθεί και η ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας με τη κατασκευή σύγχρονου διυλιστηρίου και αγωγού μεταφοράς του νερού.

Όπως ανέφερε, ο Γ.Γ. Υποδομών, κ. Δέδες, «έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για τη κατασκευή του αρδευτικού δικτύου και το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση του έργου έτσι ώστε σύντομα να εξυπηρετηθούν οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας».

Από την πλευρά της, η Γ.Γ. Μεταφορών, κ. Πέρκα επεσήμανε ότι θα γίνουν και οι υποδομές εκείνες που χρειάζονται τόσο για την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής όσο και για την τουριστική αξιοποίηση της καθώς τα οφέλη για την Φλώρινα από το έργο αυτό θα είναι μακροπρόθεσμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Μάιος, 2016, 4:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr