Η κατασκευή του αγωγού TAP μια νέα μεγάλη ευκαιρία για την χώρα και την Καστοριά

Η κατασκευή του περίφημου αγωγού θα ξεκινήσει σε μερικούς μήνες και μέσα στην πρωτόγνωρη κρίση που βιώνει όλη η χώρα αλλά και η Ευρώπη η κατασκευή του αγωγού φαντάζει ως ένα μεγάλο Εθνικό και κρίσιμο έργο.

Η Καστοριά τους τελευταίους μήνες συζητά όλο και πιο έντονα, την κατασκευή του αγωγού στην Δ. Μακεδονία και ειδικότερα στην περιοχή μας, ως μια νέα ευκαιρία, εκτός από το γνωστό ζήτημα της ευκαιρίας δηλαδή για φυσικό αέριο αν γίνουν φυσικά από τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες οι κατάλληλες κινήσεις, αλλά και αν παρθούν γρήγορα οι αποφάσεις, να υπάρξουν θέσεις εργασίας για όλη την περιοχή αλλά και δουλειές για πάρα πολλά γραφεία μελετών και κατασκευών.

Τα εγκαίνια του αγωγού μάλλον θα γίνουν τον άλλο μήνα οπότε θα υπάρξουν και πολλές νέες πληροφορίες για την πορεία και την κατασκευή του αγωγού.

Τοπικά – Καστοριά πριν μήνες οι πολίτες ήταν αρχικά επιφυλακτικοί αλλά με το πέρασμα των εβδομάδων και με τις εξηγήσεις και αναλύσεις που γίνονται από την εταιρία φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί αρχικές αντιδράσεις.

Και ο δήμος Καστοριάς αλλά και οι υπόλοιποι δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς μιλούν για το έργο δίνοντας στην δημοσιότητα πληροφορίες για τα οφέλη που θα προκύψουν από την έλευση του αγωγού.

Οι τρεις δήμαρχοι της περιοχής μας φαίνονται θετικοί με το έργο και την κατασκευή του διότι βλέπουν πως είναι και μια μεγάλη και καθοριστική ίσως ευκαιρία να γίνουν ακόμη και παρεμβάσεις αλλά και έργα με ανταποδοτικά που θέλει να δώσει η εταιρία κατασκευής στις τοπικές κοινωνίες για έργα χρήσιμα όμως για πολίτες και δήμους.

 

Στους επόμενους δυο μήνες δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και περιφερειακοί θα φέρουν στα συμβούλια θέματα συζήτησης για το μεγάλο έργο

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Απρίλιος, 2016, 6:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr