Η Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις «Οι Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος»

Ανάδειξη και προβολή τοπικών ποιοτικών προϊόντων

αλλά και περαιτέρω στήριξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς”

Το Κτήμα Στεργίου, στην Μεταμόρφωση Καστοριάς, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Κυριακή 29 Μαΐου, η Μαρία Αντωνίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οι Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος», που πραγματοποιούν οι οινοπαραγωγοί, ανοίγοντας τις πόρτες τους στο ευρύ κοινό για να γνωρίσουν από κοντά τα στάδια παραγωγής και να ξεναγηθούν στους αμπελώνες και τις εγκαταστάσεις τους.

 

Η Μαρία Αντωνίου μετά την περιήγηση δήλωσε ενθουσιασμένη, ευχαριστώντας τους ιδιοκτήτες για την φιλοξενία και την ξενάγηση, ενώ παράλληλα έδωσε τα συγχαρητήρια και τα εύσημα για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο έλληνας οινοπαραγωγός, μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, στο πλαίσιο ανάδειξης και προβολής, όχι μόνο ενός τοπικού ποιοτικού προϊόντος αλλά και στην περαιτέρω στήριξης και διατήρησης της πλούσιας ελληνικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των τοπικών δραστηριοτήτων με κεντρικό άξονα το αμπέλι και το κρασί.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Μάιος, 2016, 1:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr