Υποτροφία για εκμάθηση κιθάρας με κλήρωση – Δείτε τις λεπτομέρειες

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΙΘΑΡΑΣ

Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου Δ.Σ Καστοριάς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Το Παλιόπαιδο», που θα ανεβάσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου, αποφάσισαν να πράξουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί δυνατόν να δοθεί μια υποτροφία σε ένα παιδί από την πόλη μας, για εκμάθηση κιθάρας. Βρέθηκε έτσι ο καθηγητής Μουσικής, ο οποίος δέχθηκε να αναλάβει τη δωρεάν διδασκαλία του μουσικού οργάνου.

Προσπάθεια όλων, όσων εμπλεκόμαστε στην παράσταση αυτή, είναι η υποτροφία να δοθεί σε ένα παιδί που πραγματικά αγαπάει τη μουσική, αλλά λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, δεν τα έχει καταφέρει. Για το σκοπό αυτό θα γίνει κλήρωση και για το παιδί που θα κληρωθεί, εκτός από την υποτροφία θα εξασφαλιστεί και το μουσικό όργανο, μια κιθάρα, με την ελπίδα να συμβάλλουμε έτσι στην πραγματοποίηση της επιθυμίας του.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην κλήρωση είναι η παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης, στην οποία εξυμνείται η δύναμη της εθελοντικής προσφοράς και η δύναμη της παιδείας και της μουσικής να αλλάξουν τον κόσμο. Πριν αρχίσει η παράσταση θα δίνεται κουπόνι, στο οποίο τα παιδιά θα συμπληρώνουν το όνομα και το τηλέφωνό τους. Η κλήρωση θα γίνει, μετά το τέλος και της δεύτερης παράστασης, την Κυριακή 12 Ιουνίου.

Με εκτίμηση

 

Ο Δ/ντής του Σχολείου Ο Πρόεδρος

Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Ιούνιος, 2016, 8:32 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr