ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΟΝΤΩΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Ώρα μηδέν για τον τρόπο που επιλέγει ο Ζήσης Τζηκαλάγιας να δείξει στον λαό του νομού Καστοριάς ότι σκέφτεται και διεκδικεί για τον Ν. Καστοριάς. Επέλεξε να κάνει μια εκδήλωση χωρίς ουσία οργάνωση και περιεχόμενο καλώντας κάποιους φορείς, με e-mail, μετά, α ξεχαστήκαμε πάρτε μια πρόσκληση τηλεφωνική και πολλά τέτοια. Η απαξίωση του βουλευτή Ν.Δ δυστυχώς δεν ήρθε μόνο από το κόμμα του αλλά γενικά από πολλούς. Απόντες, Λιάντσης,Δακής,Πετσάλνικος,Τοτονίδης, και πολλοί άλλοι θεσμικοί που απλώς κατάλαβαν πως η όλη διαδικασία είναι όντως off.

Το δήθεν ενδιαφέρον Τζηκαλάγια είχε να κάνει με την διεκδίκηση της αρχιτεκτονικής σχολής λες και υπάρχει κανείς που λέει όχι.

Το θέμα είναι ότι έγινε η εκδήλωση, ολοκληρώθηκε πριν λίγο και δεν βγήκε τίποτα ουσιαστικό.

Ήταν ένα πρωινό Σαββάτου που κάποιοι βρέθηκαν στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας να πουν το αυτονόητο » θέλουμε την λειτουργία της αρχιτεκτονικής στην Καστοριά.

Δείτε foto από την εκδήλωση, έτσι απλά για την ιστορία και σε λίγο νέο αναλυτικό ρεπορτάζ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Δεκέμβριος, 2010, 3:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr