Ο ΣΕΓ για τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου και την πρωτοβουλία για την ανάδειξη της παράδοσης και την σημασία της γουνοποιίας

O Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θέλει να συγχαρεί τον Διευθυντή, τους Δασκάλους και τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους για την ανάδειξη της παράδοσης και της σημασίας της γουνοποιίας στον τόπο μας.

Τα έργα και οι παρουσιάσεις των παιδιών ήταν εξαιρετικά πρωτότυπα, ευφάνταστα και δημιουργικά. Τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η εκπαιδευτική κοινότητα, υπερβαίνοντας τα στενά όρια του σχολικού προγράμματος και την ανάγκη να συνδεθεί η σχολική εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα με την τοπική ιστορία και παράδοση.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στήριξε και θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, που αναδεικνύουν τον κλάδο αλλά και αφήνουν παρακαταθήκη για το μέλλον. Αυτή την παρακαταθήκη ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών θα αναδείξει και θα προωθήσει για να φέρουμε τους νέους κοντά στο επάγγελμα και την παράδοση μας.

Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

                     Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας

                  Σαλαγιάννης Κωνσταντίνος                Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Ιούνιος, 2016, 2:38 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr