ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50%ΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΤΟΥ 2009

Ολοκληρώθηκε η πληρωμή της ενιαίας ενίσχυσης 2010 για τους αγρότες οι οποίοι από σήμερα βλέπουν στα βιβλιάρια τους και το υπόλοιπο του τσεκ . Το συνολικό ποσό που πήραν φέτος οι …… αγρότες φτάνει τα 2,2 δις € περίπου. Με την έγκαιρη καταβολή των ενισχύσεων τόνισε ο κ. Σκανδαλίδης συμβάλουμε αποτελεσματικά στην τόνωση της αγροτικής παραγωγής και της υπαίθρου σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα ο συντονισμός των υπηρεσιών του και των εποπτευόμενων οργανισμών ώστε η πληρωμή των δικαιούχων να γίνεται έγκαιρα και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κοινοτικών και εθνικών διατάξεων».Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η καταβολή των 45 εκατ. ευρώ που υπολείπεται για την εξισωτική αποζημίωση του 2009.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Δεκέμβριος, 2010, 10:18 πμ. στις Κατηγορίες ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr