Προσπάθεια για λειτουργία θερινών τμημάτων για μαθητές της Γ’ Λυκείου – Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Καστοριά

Δ.Τ – Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από βάθους καρδιάς όλες/-ους τις/τους εκπαιδευτικούς, που με αυταπάρνηση και αλληλέγγυα ευθύνη συμμετείχαν ανιδιοτελώς στο κοινωνικό φροντιστήριο που οργάνωσαν οι παραπάνω φορείς για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Στην εποχή που ο ατομικισμός και η ιδιώτευση απειλούν να καταστούν «αξίες», τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και κυρίως η άμεση ανταπόκριση σε αυτές συνιστούν την καλύτερη απάντηση-πρόσκληση αντίστασης.

Ευχόμαστε το παράδειγμά τους να ισχυροποιήσει τα κοινωνικά αντανακλαστικά ακόμη περισσότερων θέτοντας περισσότερες ψηφίδες στο μωσαϊκό μιας κοινωνίας συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς Χρήστο Γκοσλιόπουλο, Αχιλλέα Θωμά, Ευγενία Ιωαννίδου, Σάκη Κωνσταντίνου, Διονυσία Μαργαρίτη, Ελένη Μπουλγούρη, Δήμητρα Μπούσιου, Παναγιώτα Νικολάου, Νίκο Πανούση, Σπύρο Παντούλη, Ευαγγελία Παπαθωμά, Δήμητρα Πάρπου, Ιωάννα Πέτκου, Ανδρομάχη Τζήμα, Δημήτρη Τζήμα και Όλγα Τράσια επίσης τους εκπαιδευτικούς που τέθηκαν στη διάθεση του κοινωνικού φροντιστηρίου αλλά ελλείψει αιτήσεων δεν πραγματοποιηθήκαν τα αντίστοιχα μαθήματα, την κ. Βασιλική Κουτίνα γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς, τον Δήμο Άργους Ορεστικού, την Δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Άργους Ορεστικού και το προσωπικό του ΚΕΠ Άργους Ορεστικού.

Επειδή πρόθεση μας είναι να λειτουργήσουν θερινά τμήματα αποκλειστικά για μαθητές Γ’ λυκείου καλούμε εκπαιδευτικούς και γονείς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους απευθυνόμενοι στο Εργατικό Κέντρο Καστοριάς. Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση για στελέχωση και επαναλειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου θα επικαιροποιηθεί με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πληροφορίες

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: email: info@ekkastorias.gr, Δ/νση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Τηλ. : 24670 27687.

 

Για τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Μαλέας Σπυρίδων Παρίσσης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Ιούνιος, 2016, 9:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr