Κοινή προσπάθεια όλων των φορέων γούνας υπό την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, το μήνυμα της σημερινής ημερίδας

Όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια υπό την ομπρέλα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας ήταν το κεντρικό μήνυμα που έστειλαν όλοι οι φορείς της γούνας που συμμετείχαν στο φόρουμ που από κοινού αποφάσισαν και διοργάνωσαν. Παρότι η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, το μήνυμα που εξέπεμψαν όλοι όσοι συμμετείχαν και πήραν το λόγο ήταν πολύ δυνατό και συγκεκριμένο. «Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει αποφασισμένους και ενωμένους καθώς η κρίση που βιώνει ο κλάδος είναι από τις πλέον σοβαρές. Σήμερα όλοι μαζί υπό την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας καταγράφουμε και αναδεικνύουμε το πλάνο δράσης της επόμενης ημέρας”. Το μήνυμα αυτό κυριάρχησε στο χαιρετισμό του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας κ. Μανάκα, στις ομιλίες του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδη, του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας, κ. Κορεντσίδη, του Προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας κ. Παπά, του Προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κ. Σαλαγιάννη, του Προέδρου του Σύλλογου Λιανοπωλητών Γούνας – Δέρματος, Τουριστικών & Παραδοσιακών Ειδών κ. Εμμανουηλίδη, του Αντιπροέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών Άργους Ορεστικού κ. Βλαχόπουλου, του εκπροσώπου του Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων κ. Ρίζου, καθώς και του εκπροσώπου και μέλος του ΔΣ του Fur Europe κ. Καρακουλάκη Μίλτου.

Οι παρεμβάσεις των γουνοποιών που παρευρέθηκαν ήταν εξαιρετικές αποδεικνύοντας ότι η συνδιοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης από όλους τους φορείς ήταν πολύ ποιοτική και με σημαντικά συμπεράσματα. Τα στοιχεία αυτά θα αξιοποιηθούν στο στρατηγικό σχέδιο δράσης που θα καταθέσουν οι φορείς για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γουνοποιίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το σχετικό υλικό προκειμένου να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν όλοι οι γουνοποιοί καθώς οι παρεμβάσεις και οι προτάσεις που κατατέθηκαν ήταν εξαιρετικές και υψηλού επιπέδου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούλιος, 2016, 5:59 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr