Κ.Πανταζόπουλος » Ο κλάδος μας δεν αντέχει άλλα χτυπήματα!!! »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώθηκαν σήμερα 4/7/2016 οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για την καταδίκη χιλιάδων συναδέλφων, που διεκδίκησαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους, να μετατεθούν κοντά ή στον τόπο συμφερόντων τους. Τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν οργανικά κενά. Για μια ακόμα φορά η Παιδεία στη χώρα μας αντιμετωπίστηκε ως μαθηματικός αλγόριθμος κι όχι ως κοινωνικό αγαθό.

Η κοπτοραπτική του Υπουργείου πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τις προτάσεις των υπηρεσιακών συμβουλίων, που έδιναν την πραγματική εικόνα σε κάθε περιφερειακή ενότητα ανά τη χώρα κι ανακοίνωσε τον μικρότερο αριθμό μεταθέσων τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια.

Με τον τρόπο αυτό καταργούνται αυθαίρετα, με μια μονοκονδυλιά οργανικές θέσεις. Χιλιάδες οικογενειακοί προγραμματισμοί τινάσσονται στον αέρα. Κι έπεται συνέχεια…Οι αποσπάσεις των συναδέλφων που δεν κατάφεραν να μετατεθούν θα είναι επίσης μηδαμινές. Χιλιάδες συνάδελφοι δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που δούλευαν ως αναπληρωτές θα μείνουν χωρίς δουλειά. Δυστυχώς όλο αυτό το ονομάζουν «Αναβάθμιση της Παιδείας».Ο Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Σχολείου όπως σχεδιάστηκε, θα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο του δημόσιου σχολείου όσο και του εκπαιδευτικού κλάδου.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις μας μειώνονται συνεχώς κι έρχονται σε αντίθεση με τις μεγαλόστομες εξαγγελίες των κυβερνώντων. Ο κλάδος μας δεν αντέχει άλλα χτυπήματα!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Ιούλιος, 2016, 9:07 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr