Χώρο 12 τ.μ διαθέτει στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ΕΒΕ Καστοριάς

Δ.Τ – Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι θα διαθέτει χώρο 12 τ.μ. στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου. Καλούνται οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για προβολή των προϊόντων τους, να προσκομίσουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς προωθητικό υλικό ( φυλλάδια, αφίσες κ.τ.λ. ) για την οργάνωση της παρουσίας του Επιμελητηρίου Καστοριάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μόνη υποχρέωση των επιχειρήσεων είναι να είναι ταμειακά ενήμεροι στο Επιμελητήριο Καστοριάς για το έτος 2016.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν μεμονωμένα, θα υφίσταται επιδότηση συμμετοχής στην έκθεση με τη δωρεάν διάθεση του ίχνους εδάφους (τ.μ.) με μόνη υποχρέωση-επιβάρυνση του κόστους ενοικίασης του εξοπλισμού που ανέρχεται στα 17,00 ευρώ ανά τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι 18 Ιουλίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Τηλ.επικ.2467028981.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Ιούλιος, 2016, 12:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr