Μετά τους δικηγόρους και τους λογιστές καταγγελία του Προέδρου Εμπειροτεχνών Καστοριάς για τις απ’ ευθείας αναθέσεις έργων του Δήμου Καστοριάς μόνο σε “ημετέρους”

Η κατάσταση στο εσωτερικό του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ γίνεται γενικά όλο και χειρότερη. Οι καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις γίνονται όλο και περισσότερες….

Δ.Τ – Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω τους Δημότες του Δήμου Καστοριάς και να καταγγείλω παράλληλα τον Δήμο για την παγιωμένη πλέον τακτική του, της μεροληπτικής τακτικής των απ’ ευθείας αναθέσεων έργων μόνο σε ημετέρους παρά τις διαρκείς διαμαρτυρίες μας για δικαιότερη κατανομή και για προτεραιότητα Δημοτών επαγγελματιών.
Δυστυχώς όχι μόνο αγνοηθήκαμε για της απαιτήσεις μας έχουμε αποκλειστεί από τη μοιρασιά, λες και δεν είμαστε επαγγελματίες εμείς που απασχολούμε προσωπικό, μας έχουν προκλητικά αποκλείσει και από την ενημέρωση. προχθές Προχθές δημοπράτησαν ένα έργο που φαίνεται Δίχως να μας ενημερώσουν και παράλληλα στα κρυφά ετοίμασαν 5 απ’ ευθείας αναθέσεις.
Ζητάμε να μας πουν με ποια κριτήρια της κάνουν; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να διαχειρίζονται με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα μας;
Καλούμε επιτέλους να πάρει Θέση για το θέμα ο Δήμαρχος και σε δεύτερη μοίρα να αλλάξει το λογότυπο του Συνδυασμού του το ΕΝ ΤΙΜΗ, κύριε Δήμαρχε που βρίσκεσαι;
Βασίλης Ιωάννου
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και Συνδέσμου 
Εμπειροτεχνών ΕΔΕ Καστοριάς
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούλιος, 2016, 7:06 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση


Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr