Η ΝΟΔΕ Καστοριάς για την συνέντευξη του πρωθυπουργού

Δ.Τ – Παρακολουθώντας κανείς τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑÏ, θα αναρωτιόταν εύλογα ποια χώρα μας περιγράφει. Θα διαπίστωνε ότι το απύθμενο πολιτικό θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οι έννοιες της λογικής και της ευπρέπειας του πολιτικού λόγου, είναι αξίες άγνωστες για τον ίδιο και το σύνολο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το 2021 που κλείνουν διακόσια χρόνια από την έναρξη της επανάστασης εναντίον του τουρκικού ζυγού, θα αρχίσουν να αχνοφαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, όταν έχουμε ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια ύφεσης… όταν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας κλείνουν η μία μετά την άλλη… όταν οι μισθοί και οι συντάξεις έχουν μετατραπεί σε προνοιακά επιδόματα… όταν το μνημόνιο παρατείνεται για 100-1 χρόνια με υποθήκη της δημόσιας περιουσίας… όταν στη διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα γίνονται κινήσεις σοβαρές, επικίνδυνες για το έθνος κι εμείς είμαστε απλά θεατές…

Μας είπε ότι πήρε εντολή από το δημοψηφισματικό ΟΧΙ του λαού, για να πάει να διαπραγματευτεί το ΝΑΙ. Ο εμπαιγμός του ελληνικού λαού δεν έχει προηγούμενο. Η έκπτωση του πολιτικού λόγου είναι πέρα πάσης υποψίας. Η δημοκρατία μας μετατράπηκε από αντιπροσωπευτική σε δημοψηφισματική με όλα τα επακόλουθα.

Μετά λοιπόν την ομιλία του στο μουσείο της Ακρόπολης, όπου σαν Περικλής μίλησε στην Εκκλησία του Δήμου με φόντο τον Παρθενώνα, ήρθε ως άλλος Κολοκοτρώνης να μας ανακοινώσει τη σύγχρονη απελευθέρωση, 200 χρόνια μετά την επανάσταση.

Αιδώς Αργείοι !!!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιούλιος, 2016, 11:01 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr