“Ασφαλής πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης” Η Μαρία Αντωνίου ως Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στην συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας

Mε θέμα ημερήσιας διάταξης το έργο και τις δραστηριότητες της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) καθώς επίσης και το ρυθμιστικό πλαίσιο για την ασφαλή χρήση των ακτινοβολιών στη χώρα μας, συνεδρίασε η Ειδική Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας, μέλος της οποίας αποτελεί η Μαρία Αντωνίου ως Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για τον συγκεκριμένο τομέα.

Τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν από τον κ. Χρήστο Χουσιάδα, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, ενώ στη συνέχεια η Μαρία Αντωνίου λαμβάνοντας τον λόγο ζήτησε απαντήσεις επί των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν την ΕΕΑΕ, υπογραμμίζοντας πως προέρχεται από μία Περιφέρεια, όπως είναι η Δυτική Μακεδονία, όπου αποτελεί την καρδιά της Ενέργειας της χώρας μας.

Η Μαρία Αντωνίου ζητώντας στοιχεία για μετρήσεις ακτινοβολίας στην ατμόσφαιρα της περιοχής μας, τόνισε χαρακτηριστικά πως ασφαλής πολίτης και ασφαλής κοινωνία είναι ο ενημερωμένος πολίτης και η ενημερωμένη κοινωνία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 28,Ιούλιος, 2016, 5:24 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr