Αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για τον ΑΔΜΗΕ κατέθεσε η ΓΕΝΟΠ

Αίτηση ακύρωσης του διαγωνισμού για τη μεταβίβαση του 24% του ΑΔΜΗΕ σε στρατηγικό επενδυτή κατέθεσε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, όπως είχε προαναγγείλει.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στη ΔΕΗ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποστείλει στους συμμετέχοντες στη διαγωνιστική διαδικασία επιστολές, σχετικά με την ενσωματωμένη περιουσία των εργαζομένων στην περιουσία της ΔΕΗ, η οποία έχει αναγνωριστεί και επαναβεβαιωθεί με σωρεία νομοθετημάτων από τη Βουλή. Πρόκειται για την περιουσία που σχηματίστηκε από την επένδυση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζόμενων, οι οποίοι, με βάση το καθεστώς που ίσχυε μέχρι την εισαγωγή της εταιρίας στο Χρηματιστήριο, ήταν ασφαλισμένοι στην Επιχείρηση.

«Αυτή την περιουσία, οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ, αλλά και οι συνταξιούχοι, δεν μπορούν και δεν γίνεται να απεμπολήσουν», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ και καλεί την κυβέρνηση «να ακούσει τις φωνές των χιλιάδων εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ και των εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών».

Πηγή: imerisia.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Αύγουστος, 2016, 4:29 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr