Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καστοριάς στη Διεθνή Έκθεση“ISH 2017” στη Φρανκφούρτη.

Το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κοζάνης, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αστική Εταιρία για την προώθηση της Επιχειρηματικότητας στο Ν. Κοζάνης (ΑΕΠΕ) ανακοινώνει στις επιχειρήσεις-μέλη του ότι θα υπάρξει συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη διεθνή έκθεση «ISH 2017», μια από τις μεγαλύτερες εκθεσιακές διοργανώσεις της Ευρώπης που αφορά τεχνολογία κτιρίων και ενέργειας, είδη υγιεινής, τεχνολογία θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού. Η συγκεκριμένη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 14-18 Μαρτίου 2017 στον εκθεσιακό χώρο «MesseFrankfurt» στη Γερμανία.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως  τις 25 Αυγούστου 2016 ( 25/08/2016 ) ενώ διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να συμμετέχουν:

 

α) είτε στην επιχειρηματική αποστολή που θα διοργανωθεί με σκοπό την επίσκεψη στην έκθεση για ενημέρωση σε ολόκληρο το φάσμα των καινοτόμων τεχνολογιών που αφορούν τα κτίρια και τις κατοικίες (κατασκευές, εξοπλισμός κ.α.),

β) είτε ως εκθέτες σε ενιαίο για τα μέλη περίπτερο (που θα εξασφαλιστεί από το Επιμελητήριο για την προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων του κλάδου των κατασκευών)

γ) είτε και στην επιχειρηματική αποστολή και ως εκθέτες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή, οι επιχειρήσεις μπορούν

να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς. Τηλ.επικ.2467028981.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Αύγουστος, 2016, 4:51 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr