»Θεατής» απλός ο δήμαρχος Καστοριάς. Συμβαίνουν τόσα πολλά και διαφορετικά και ο ίδιος απλά δεν αντιδρά σε τίποτα…….

Αντί να πάρει »κεφάλια» με την πρώτη η δεύτερη φορά, συνέχεια προκύπτουν απίστευτα και εξευτελιστικά γεγονότα με αποδέκτες πολίτες,συλλόγους,και την ίδια την πόλη και ο ίδιος ο δήμαρχος που έχει φυσικά την πολιτική και διοικητική ευθύνη για την τοπική κατάντια, δεν έχει ζητήσει σοβαρές εξηγήσεις από κανέναν συνεργάτη του.

Όλα συνεχίζουν σαν μην συνέβησαν ποτέ, αναβολές αγώνων,περίεργες προκηρύξεις και διαδικασίες για δικηγόρους,περίεργες συνεχόμενες απευθείας αναθέσεις,περίεργες συνεργασίες με ίδιους λογιστές,κομμένα ρεύματα σε αντλιοστάσια,γήπεδα αθλητικούς χώρους,περίεργες προσλήψεις συνεργατών,ευθύνες για λίμνη καταγγελίες για το κοινωνικό παντοπωλείο και τόσα άλλα…..

 

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Αύγουστος, 2016, 6:44 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr